Izvor: Kurir.rs/RIA Novosti
22.12.2022 u 10:30
0

GELER IZ KIČME ROGOZINA NEĆE BITI UKLONJEN: Bilo je nekoliko preciznih pogodaka!

Doktori u Donjeckoj Narodnoj Republici ne vide način da uklone fragment granate koji je pogodio Dmitrija Rogozina u leđa tokom granatiranja Donjecka, rekao je pomoćnik bivšeg šefa Roskosmosa.

OBRAĆANJE ROGOZINA POSLE POKUŠAJA UBISTVA? Geler mi se zario na santimetar od pršljena! (VIDEO)

„Lekari iz DNR pružaju neophodnu pomoć Dmitriju Rogozinu i specijalistima iz grupe vojnih savetnika koji su sa njim bili na udaru u Donjecku. Dmitrij Rogozin ocenjuje njegovo stanje kao zadovoljavajuće. Sada je na još jednom previjanju. Prema zaključku Doktori, deo mine koji je ušao u kičmu ne može da se ukloni“, rekao je predstavnik političara.

Istovremeno, Rogozin je odbio da napusti Donjeck dok se stanje ostalih ranjenika ne stabilizuje, naglasio je pomoćnik. On je rekao i da su nakon granatiranja, iz bezbednosnih razloga, sve žrtve prebačene u različite bolnice.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

I sam bivši šef Roskosmosa je na Telegram kanalu potvrdio da je povređen.

„Iznad desne lopatice ušao je metalni fragment dimenzija 3×4 mm. Predstoji operacija. Povređeno je još nekoliko meni bliskih ljudi“, navodi se u publikaciji. Rogozin je rekao da je udarac zadat tokom „radnog sastanka u uskom krugu“. On živi u ovom hotelu poslednjih nekoliko meseci, a za osam godina UAF nikada nije granatirao ovo mesto.

„Neko je procurio informacije, a oko 19:45 bilo je nekoliko visoko preciznih pogodaka, uključujući i u mesto gde smo se direktno nalazili. Pogađali su kalibra 120 ili 155 milimetara. Istraga će utvrditi gde i ko“, navodi se u saopštenju. dodao je bivši zvaničnik.

Udarac na hotel u Donjecku, gde je sastanak uz učešće Rogozina, dogodio prethodne noći. Bivši šef Roskosmosa je hospitalizovan. Poznato je da je povređen i premijer DNR Vitalij Hocenko .

Prema rečima njegovog pomoćnika, zvaničnik se oseća dobro i odbio je da ide u bolnicu. Prema rečima vršioca dužnosti šefa DPR Denisa Pušilina, poginule su dve osobe koje su bile pored Rogozina i Hocenka.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 17

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter