Izvor: Novosti
16.10.2021 u 07:41
0

SAMO ČUDO JU JE SPASLO! Meteorit pao ženi u krevet dok je spavala (VIDEO)

Žena  iz Kanade samo igrom slučaja je izbegla da je meteorit ne pogodi u glavu, pošto je probio plafon njene kuće i pogodio njen jastuk dok je ona spavala na njemu.

Rut Hamilton iz Goldena u Britanskoj Kolumbiji spavala je u krevetu u svojoj kući kada je probudio prasak i lajanje psa. Kada je skočila iz kreveta i upalila svetlo, videla je rupu u plafonu i meteorit na svom jastuku, objavili su kanadski mediji.

PROČITAJTE JOŠ:  Zemljotres na Baliju odneo tri života

Meteorit koji je završio u njenoj spavaćoj sobi težak je više od kilogram, tako da je Hamiltonova samo pukom srećom izbegla teže povrede.

Ona je pozvala policiju, koja je prvo mislila da se radi o kamenu koji je odleteo tokom miniranja na obližnjem gradilištu auto-puta.

PROČITAJTE JOŠ:  KAKAV UŽAS: Nakon saobraćajne nesreće ostao bez polnog organa

Međutim, proverama je utvrđeno da nije bilo miniranja, a meštani su posvedočili da su tokom noći videli jarko svetlo na nebu iznad tog grada.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter