Izvor: Tanjug
23.08.2022 u 17:00
0

Šef austrijske diplomatije Aleksander Šalenberg izjavio je: „Ilegalna aneksija Krima je „iskonski greh“ rata Rusije protiv Ukrajine!“

Ilegalna aneksija Krima je „iskonski greh“ rata Rusije protiv Ukrajine, ocenio je ministar spoljnih poslova Austrije Aleksander Šalenberg.

On je, na onlajn konferenciji takozvane Krim platforme, kazao da u vreme aneksije Krima 2014. godine svet nije još u potpunosti razumeo da je to samo vrh ledenog brega „destruktivnih i agresivnih“ planova Rusije u Ukrajini.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Šalenberg je rekao da je rat u Ukrajini, koji traje već pola godine, nešto što Evropa od Drugog svetskog rata nije videla.

Podvukao je da ratni zločini ne smeju ostati nekažnjeni kao i da se „181 dan Rusija izrugava međunarodnom pravu i našem svetskom poretku“.

Olaf Šolc poručuje iz Toronta da bi kanadski tečni naftni gas mogao bi imati ključnu ulogu u rešavanju problema zavisnosti od ruskog gasa!

On je obećao i dalju podršku Austrije ukrajinskom narodu.

Oštro je osudio militarizaciju Krima, kao i nasilno pozivanje u rusku vojsku i represije prema manjinama na Krimu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter