Izvor: Kurir.rs
03.01.2024 u 16:58
3

„POTPISALI STE SMRTNU PRESUDU“: Šef Mosada poslao brutalnu pretnju

Šef izraelske obaveštajne agencije Mosad, David Barnea, rekao je danas da je svako ko je učestvovao u smrtonosnom napadu Hamasa na jug Izraela 7. oktobra „potpisao sebi smrtnu presudu“, dan nakon što je zamenik Hamasa Saleh ar-Arouri ubijen u navodnom izraelskom napadu u Bejrutu, preneo je Tajms of Izrael.

PORTPAROL BENJAMINA NETANJAHUA: Gađanje Bejruta nije napad na Liban, nego na Hamas

Barnea je ovo rekao na sahrani bivšeg šefa Mosada, Zvija Zamira, povezujući aktuelnu izraelsku operaciju da se unište Hamasovi lideri sa poterom za palestinskim ekstremistima odgovornim za ubistvo 11 izraelskih sportista na Olimpijskim igrama u Minhenu 1972. godine.

„Neka svaka arapska majka zna da, ukoliko je njen sin učestvovao u maskaru (od 7. oktobra) – potpisao je sebi smrtnu presudu“, izjavio je Barnea.

Tajms of Izrael pojašnjava da je Barnea parafrazirao izraelskog prvog premijera Davida Bena Guriona, koji je 1963. godine rekao da „svaka jevrejska majka treba da zna da je poverila sudbinu svog sina komandantima koji su to zaslužuju“.

„Danas, takođe, nalazimo se usred rata. Mosad danas, kao i pre 50 godina, mora da goni ubice koje su upale 7. oktobra, kao i one koji su isplanirali napad“, naveo je Barnea.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “„POTPISALI STE SMRTNU PRESUDU“: Šef Mosada poslao brutalnu pretnju”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter