Izvor: BSC happy portal
10.05.2023 u 14:12
1

ŠEF VAGNERA SE BRUTALNO RUGAO PUTINU: „Puštaju naše vojnike da ginu – a srećni deda misli da je to dobro za njega“

Šef ruske plaćeničke grupe Vagner izneo je ono što se čini njegovom najvećom kritikom Vladimira Putina do sada, nazvavši ga „potpunim seronjom“ i uporedivši ga sa figurom „srećnog dede“ koji „misli da je dobar“. Sve je to saopštio video-snimkom u kojem juriša na Kremlj.

Vladimir Putin potpisao je danas zakon kojim se reguliše upotreba stranih reči, sa izuzetkom onih koje nemaju analoga u ruskom jeziku!

Jevgenij Prigožin rekao je prošle nedelje da će povući svoju privatnu vojsku iz brutalne bitke za grad Bahmut na istoku Ukrajine, žaleći se da ruski ministar odbrane Sergej Šojgu i načelnik armije Valerij Gerasimov ne snabdevaju njegove trupe municijom. Kasnije je poništio nalog za povlačenje.

Ali juče je lider Vagnera objavio oštar video koji je izgleda bio usmeren na ruskog predsednika.

„Skupljaju (artiljerijske granate) po skladištima – zašto, niko ne zna. Umesto da potroše granatu da ubiju neprijatelja i spasu živote naših vojnika, puštaju naše vojnike da ginu – a srećni deda misli da je to dobro za njega. Ako se pokaže da je u pravu, onda Bog dao svima… ali kako ćemo dobiti rat, ako se slučajno – a samo nagađam – ispostavi da je ovaj deda čista đubre“, rekao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ŠEF VAGNERA SE BRUTALNO RUGAO PUTINU: „Puštaju naše vojnike da ginu – a srećni deda misli da je to dobro za njega“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter