Izvor: Tanjug
11.04.2022 u 16:59
0

SEVERNA KOREJA OSUDILA ODLUKU VEĆINE: SAD krive za izbacivanje Rusije iz Saveta UN-a

Severna Koreja je danas okrivila SAD za izbacivanje Rusije iz Saveta UN-a za ljudska prava.

Prošle nedelje Rusija je suspendovana iz vodećeg tela Ujedinjenih nacija za ljudska prava, a Severna Koreja, koja je bila među 24 zemlje koje su glasale protiv suspenzije Rusije, sada je osudila tu odluku većine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Vlada Severne Koreje je saopštila da SAD žele da izoluju nezavisne zemlje i snage koje im se suprotstavljaju na međunarodnoj sceni, kako bi održale svoj ilegalni i nehumani hegemonistički poredak i da međunarodne organizacije ne bi trebalo da budu „zloupotrebljene“. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter