Izvor: Happy BSC
22.04.2022 u 11:51
0

ŠOK! NEMAČKA JE POSLALA PRETEĆU PORUKU NATO-u ZBOG RUSIJE! Olaf Šolc je bio nikad direktniji kada je ALIJANSA u pitanju

NATO mora da izbegne direktnu vojnu konfrontaciju sa Rusijom, jer bi to moglo da dovede do Trećeg svetskog rata, izjavio je danas nemački kancelar Olaf Šolc.

Upitan zašto misli da bi nemačka isporuka tenkova u Ukrajinu mogla da dovede do nuklearnog rata, Šolc je listu „Špigl“ izjavio da „ne postoji pravilo koje određuje kada se Nemačka može smatrati zaraćenom stranom u ratu u Ukrajini“ i da je otuda veoma važno da se svaki korak pažljivo razmotri, prenosi Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Šolc je naglasio da je bitno da države članice NATO blisko sarađuju i da se ne obazire na neumerene pozive na oštre reakcije, jer bi posledice pogrešnih postupaka mogle biti dramatične, navodi britanska agencija.

OLAF ŠOLC PISAO VUČIĆU! Predsedniku Srbije stigla je VAŽNA poruka Berlina, pažljivo je pročitajte

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter