Izvor: AGENCIJE
29.11.2023 u 16:46
0

ŠOKANTNE TVRDNJE HAMASA: „Beba Kfir (10 meseci) ubijena u izraelskom napadu na Gazu“, Tel Aviv proverava ove navode

Palestinska militantna grupa Hamas saopštila je danas da su u izraelskom bombardovanju Pojasa Gaze ubijena tri izraelska taoca. Kako se navodi, reč je o najmlađem taocu, 10-mesečnom dečaku Kfiru Bibasu, njegovom četvorogodišnjem bratu i njihovoj majci, prenosi Rojters. Iz izraelske vojske su rekli da proveravaju tvrdnje Hamasa.

Hamas oslobodio dvoje talaca s ruskim državljanstvom u znak zahvalnosti Vladimiru Putinu

Naoružano krilo palestinske militantne grupe Hamas, brigade Al Kasam, oslobodile su danas dve Izraelke sa ruskim državljanstvom. Kako su brigade Al Kasam navele na Telegramu, to oslobađanje dvoje talaca učinjeno je u znak zahvalnosti zbog stavova ruskog predsednika Vladimira Putina.

Izrael saopštio da je u Gazi još 161 talac

Procenjuje se da je u Pojasu Gaze još uvek 161 talac, rekao je portparol izraelske vlade Ejlon Levi. Dodao je da je među njima četvoro dece mlađe od 18 godina i 10 osoba starijih od 75 godina. Nije jasno koliko je talaca vojnika, rekao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter