Izvor: Tanjug
26.05.2020 u 09:13
0

ŠPANIJA ISPRAVLJA KORONA STATISTIKU: 2.000 manje umrlih!

Španija je revidirala podatke o broju umrlih od korona virusa, navodeći da je umrlo skoro 2.000 ljudi manje nego što je bilo saopšteno dan ranije.

Ministarstvo zdravlja saopštilo je da su od korona virusa preminule 26.834 osobe, a ne 28.752, kako je bilo objavljeno dan ranije, prenosi Juronjuz.

OVO MORATE PROČITATI

VREMENSKA PROGNOZA ZA 26.MAJ: Umereno oblačno, mestimično sa kišom i vetrom!

AUTO-MOTO SAVEZ SRBIJE: Pljuskovi smanjuju vidljivost

DR DANICA GRUJIČIĆ OTKRILA NACIJI: KORONA virus je VEŠTAČKI izazvan, to je BIOLOŠKO ORUŽJE!

SNAŽAN URAGAN POGODIO RUSIJU: Nosio sve pred sobom, letele dizalice i krovovi (VIDEO)

Direktor Hitne službe Fernando Simon rekao je da je do revizije došlo prilikom provere podataka, kada su izbrisani smrtni slučajevi koji su bili računati dva puta, kao i smrtni slučajevi za koje nije bilo potvrđeno da su prouzrokovani korona virusom.

Međutim, zvanični podaci ne uključuju hiljade ljudi, posebno u staračkim domovima, za koje se veruje da su umrli sa simptomima koji se mogu pripisati korona virusu, iako to nije potvrđeno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter