Izvor: RT
21.02.2024 u 10:54
0

SPECIJALNA VOJNA OPERACIJA SE NASTAVLJA JOŠ ŽEŠĆE, JER ZAPAD NI KIJEV NEĆE MIR! LAVROV poslao moćnu poruku iz BRAZILA!

Kijev i zapadne zemlje ne pokazuju volju za političkim rešenjem situacije u Ukrajini, tako da Rusiji ne preostaje ništa drugo nego da nastavi specijalnu vojnu operaciju (SVO) dok ne realizuje svoje ciljeve, izjavio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov u intervjuu brazilskom listu „Globo“.
„Ni Kijev ni Zapad ne pokazuju političku volju da reše sukob. Nemamo izbora, specijalna vojna operacija će se nastaviti dok se ne ostvare njeni ciljevi“, rekao je on.
Lavrov je podsetio da je ciljeve i zadatke specijalne vojne operacije izneo predsednik Rusije Vladimir Putin.

JUNACI, AVDEJEVKU SMO UBRALI KAO JABUKU, OVO NAM JE SLEDEĆA META! GERASIMOV odlikovao HEROJE kod AVDEJEVKE i dao ovo obećanje!

 

„To je demilitarizacija i denacifikacija Ukrajine, otklanjanje pretnji bezbednosti Rusije koje dolaze sa njene teritorije“, rekao je ministar.
„Za održivo i pravedno rešenje ukrajinske krize, neophodno je eliminisati njene osnovne uzroke. Zapad mora prestati da pumpa Ukrajinu oružjem, a Kijev mora da zaustavi neprijateljstva. Ukrajina mora da se vrati u neutralni, nesvrstani i nenuklearni slobodan status, poštovanje prava i sloboda građana. Neophodno je uzeti u obzir nove teritorijalne realnosti, situaciju na terenu“, dodao je šef ruske diplomatije.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter