Izvor: RT
13.10.2023 u 07:12
2

SRBI NE DAJU ZABRANU RUSKIH MEDIJA!!! Evo koji PROCENAT GRAĐANA JE PROTIV!

Ispitivanje je pokazalo da je broj građana koji bi podržali ukidanje medija iz Rusije, na nivou statističke greške

Pretnje i ucene ne funkcionišu, a pokušaji Evrope da cenzuriše sve one koji misle drugačije, u Srbiji jednostavno – ne prolaze. Rezultati istraživanja koje sprovela jedna agencija tokom septembra obavila za potrebe RT Balkana pokazali su da su Srbi gotovo jednoglasno protiv zabrane ruskih medija.

Za gotovo 90 odsto građana, odnosno, preciznije, njih 88,2 cenzura koju nameće Zapad nije prihvatljiva, jer toliko je njih odgovorilo da se protivi inicijativi za zabranu ruskih medija. Njih 8,7 odsto izjasnilo se da o tom pitanju nema stav.

Činjenica da je znatno manje od polovine onih (ionako malobrojnih) koji su za sankcionisanje Rusije istovremeno i protiv „rampe“ za medije iz Rusije, govori da tu temu „niko ne može ozbiljno da stavi na sto“ pred javnost Srbije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “SRBI NE DAJU ZABRANU RUSKIH MEDIJA!!! Evo koji PROCENAT GRAĐANA JE PROTIV!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter