Izvor: Tanjug
31.08.2022 u 21:35
0

STALNI PREDSTAVNIK RUSIJE PRI EU: Dosad usvojen paket sankcija je prilično bolan za EU! Još jedan paket bi udario jače!

Stalni predstavnik Rusije u Evropskoj uniji Vladimir Čižov rekao je danas da su spekulacije o novim antiruskim sankcijama samo hipotetičke, jer bi takve mere bile „još bolnije za ekonomiju EU“.

„Zasad, takve spekulacije su samo hipotetičke. Paket sankcija koje su dosad usvojene su bile prilično bolne za ekonomiju EU. Još jedan paket bi udario jače„, kazao je Čižov za televiziju „Rosija-24“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Čižov je uporedio namere Zapada da uvede nove sankcije Rusiji kao deo „kreativnog procesa“ koji se neće skoro zaustaviti, preneo je TAS S.

Kijev nastavlja sa namernim granatiranjem objekata od javnog značaja u DNR, LNR i drugim oslobođenim teritorijama!

„Što se tiče poslednjeg paketa, koji je pompezno predstavljen kao sedmi, lideri EU su na kraju izbegli da ga zovu sedmi i upotrebili su eufemizam umesto toga. Neki pametnjakovići su čak govorili da je to šesti i po paket, jer ono što su najradikalnije zemlje čekale, a to je restrikcija prirodnog gasa iz Rusije, nije se desilo“, dodao je Čižov.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter