Izvor: Sputnik Srbija
23.07.2022 u 16:35
0

STRAŠNO! UKRAJINSKIM IZBEGLICAMA NA ZAPADU MASOVNO ODUZIMAJU DECU: Najčešći slučajevi zabeleženi u Nemačkoj!

U zapadnim zemljama počeli su da oduzimaju decu ukrajinskim izbeglicama pod izmišljenim izgovorima, izjavio je za medije član Glavnog saveta uprave Zaporoške oblasti Vladimir Rogov.

„Dobijamo informacije o ukrajinskim izbeglicama koje traže pomoć, uključujući i iz Zaporoške oblasti, koje su na početku specijalne operacije otišle u zapadne zemlje, a sada su suočene sa masovnim oduzimanjem dece pod veoma izmišljenim izgovorima“, objasnio je Rogov.

AMERIČKI OBAVEŠTAJAC: Rusija je pobedila Zapad na tri fronta – političkom, vojnom i ekonomskom! Promenila je pravila igre i više je ništa ne može zaustaviti!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema njegovim rečima, već se zna za 79 slučajeva. Među njima su stanovnici Dnjepropetrovska, Kijeva, regiona Zapadne Ukrajine.

„Decu oduzimaju zato što nisu pojele porcije koje su dobili, ili obrnuto – zato što ih brzo pojedu, zbog veoma jake emotivne vezanosti sa roditeljima, zbog toga što je majka glasno grdila dete. Najčešći slučajevi oduzimanja dece su zabeleženi u Nemačkoj“, naglasio je on.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter