Izvor: oružje online
02.07.2023 u 16:07
0

NEVIĐENA TRAGEDIJA: SUDARILA SE DVA AVIONA T-27 (VIDEO)

Na videu zabeležen sudar dva vojna trenažna aviona T-27 Tucano u Kolumbiji.

Tragedija se dogodila na nebu Kolumbije, gde su se tokom trenažnog leta sudarila dva aviona T-27 Tucano. U padu aviona poginuo je potpukovnik Ratnog vazduhoplovstva, potvrdili su vojni zvaničnici.


Požar nakon sudara dva vojna aviona u Kolumbiji je eliminisan. Kako se navodi, nesreća se dogodila u regionu Apija, u provinciji Meta, na severu zemlje, nedaleko od glavnog grada, piše list Heraldo del Norte.

„TREBA NJIMA PETAR VELIKI“: PUTIN osudio ponovno SPALJIVANJE KURANA I NAPAO ŠVEĐANE – DA LI ĆE IH I PORAZITI KAO NEKAD VELIKI CAR?

Dva aviona kolumbijskih vazduhoplovnih snaga upravo su se srušila u Apiju, u Meteu – navodi se u publikaciji.

Do nesreće je došlo kao posledica sudara dve letelice dok su letele nisko. Prema izvorima, na mesto incidenta odmah su upućene vatrogasne ekipe koje su uspešno izašle na kraj sa požarom koji je nastao nakon sudara.

Međutim, uprkos ažurnosti spasilačkih službi, podaci o tačnokm broju žrtava i povređenih u nesreći ostaju nepoznati. U trenutku objavljivanja, ni kolumbijska vlada ni vojna komanda zemlje nisu dale zvanične komentare o incidentu.

IZRAEL SE SPREMA ZA RAT: OD SAD-a nabavlja 25 F-35-ica

Incident se dogodio u selu Apiai, koje se nalazi u centralnom delu Kolumbije. Kako se navodi, do sudara je došlo u okviru trenažnog leta, ali se detalji onoga što se dogodilo još utvrđuju.

Za sada nema informacija o stanju druge letelice koja je učestvovala u sudaru, kao ni o stanju pilota. Pitanja u vezi sa okolnostima pada, kao i razlozima koji su doveli do sudara trenažnih aviona, ostaju otvorena.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter