Izvor: Alo
02.12.2023 u 14:05
0

SUVA ZEMLJA ĆE SE JOŠ VIŠE ISUŠITI: Jeziva proročanstva Nostradamusa za 2024. godinu

Mišel de Nostredam, Nostradamus, čuveni astrolog iz 16. veka, lekar kuge, optuženi jeretik i bradati navodni vidovnjak kome se pripisuje navodno proricanje Velikog požara u Londonu, Hitlerovog dolaska na vlast, napada 11. septembra 2001, imao je mračni pogled na svet.

Objavljivanjem svoje čuvene knjige 1555. godine, Nostradamus je poklonio svetu i njegovim budućim generacijama knjigu koja navodno predviđa ratove, pošast, prirodne katastrofe, građanske nemire, politička ubistva i druge slične stvari. Svi možemo da se složimo da je 2023. bila teška godina koja će uskoro ostati za nama, a evo šta Nostradamus ima da kaže za 2024. godinu.

Proročanstva iznesena u knjizi vekovima su ponovo čitana i iznova tumačena, a neki veruju da Nostradamusovi spisi imaju navodno jezivo tačna predviđanja.

U svojim predviđanjima za 2023. godinu, čini se da je navodno predvideo krizu troškova života koja je uticala na sve, pišući:

-Tako visoko će se podići zrno pšenice / Taj čovek će pojesti svoje bližnje. (Deo o kanibalizmu ostao je metaforičan.)

Dakle, šta možemo očekivati od predstojeće godine ako se Nostradamusova predviđanja pokažu navodno tačnim?  U jednom katrenu, on piše:

– Suva zemlja će se još više isušiti i biće velikih poplava – upozoravajući na drugim mestima na veoma veliku glad zbog napasnog talasa.

Kako prenosi portal Ladbible navodno bi svet mogao da se suoči sa katastrofalnim događajima, poput cunamija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter