Izvor: BSC Happy
31.03.2024 u 10:06
0

MRAČNA PREDVIĐANJA ILONA MASKA: Ukrajina rizikuje da izgubi ODESU čak i PRISTUP MORU (FOTO)

Američki milijarder upozorio je da Ukrajina rizikuje da izgubi Odesu i prostup Crnom moru ako ne pristane na pregovore sa Rusijom.

– Ako rat potraje dovoljno dugo, i Odesa će pasti. Ostaje upitno da li će Ukrajina izgubiti svaki pristup Crnom moru ili ne. Ja bih savetovao sporazumno rešenje pre nego što se to desi – napisao je on na svom nalogu na društvenoj mreži X.


Ilon Mask dao je svoj komnetar na objavu američkog biznismena Bila Ekmana o stručnjaku DŽonu Spenseru, koji je pisao o ukrajinskom sukobu.

Mask je uveren da da Ukrajina nema nikakvih šansi ukoliko „napadne veću armiju koja se brani u dubinu, sa minskim poljima i jačom artiljerijom, a istovremeno Ukrajina je znatno slabija ne samo u vazduhu već i u oklopnim vozilima„.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter