Izvor: tanjug
30.07.2021 u 12:20
0

TAJLAND: Vakcinisali se budistički monasi

Vlada Tajlanda je danas u Bangkoku započela sa obnovljenom akcijom vakcinacije protiv korona virusa budističkih monaha i drugih radnika koji rade u hramu, dok se zemlja bori sa svojim najsmrtonosnijim talasom infekcije korona virusa od početka epidemije.

Kako se navodi, zvaničnici su rekli da planiraju da obezbede vakcinu AstraZeneka za 221 hram u Bangkoku, pre nego što počnu sa distribucijom vakcina drugim delovima zemlje.

VAŽNO:

UŽIVO! VUČIĆ U VELIKOJ PLANI: Ponosan sam – Imamo preko 80.000 gradilišta u ovom trenutku i NAJJEFTINIJU ELEKTRIČNU ENERGIJU U EVROPI! (VIDEO)

ĐOKOVIĆ OSTAJE BEZ ZLATNE MEDALJE

SAVETNIK ZA ISTRAGE U „VIKEND JUTRU“: Mafijaši NAMEŠTAJU PRIČU da bi se politički udarilo na predsednika Vučića!

MALI O NOVOJ POMOĆI ZA GRAĐANE: Sistem za prijavljivanje, i kada možemo da očekujemo novac na računima!

-Pozvali smo oko 600 monaha, kuvara i ljudi koji se nalaze u hramovima gradskog područja Thonburi da se vakcinišu- rekao je guverner Bankoka Asvin Kvanmuang.

Tajland je počeo da isporučuje vakcine budističkim monasima još u maju, izgrađujući na taj način zaštitu koja će im omogućiti da obavljaju duhovne dužnosti.

PROČITAJTE JOŠ:

SVE O HIBRIDNIM VOZILIMA U „VIKEND JUTRU“: Održavanje, registracija i osiguranje su JEFTINIJI, a vozi se kao i bilo koji automobil!

KRKOBABIĆ U „VIKEND JUTRU“: Sarađujemo sa SPC i SANU za novi projekat dodele kuća na selu – a POMAŽE I PREDSEDNIK VUČIĆ!

PRITVOR ISTIČE U PONEDELJAK: Danas se očekuje optužnica protiv Belivukove grupe

Procenjuje se da Tajland ima 200.000 monaha, dok je Bangkok epicentar nedavnog talasa novih infekcija na Tajlandu, koje su izbile zbog delta soja virusa.

Samo 5,6 odsto od 66 miliona stanovnika zemlje je u potpunosti vakcinisano.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter