Izvor: Tanjug
19.09.2021 u 20:55
0

TEKSAS: Srušio se avion, ima povređenih

Najmanje dve osobe su povređene, a šest kuća je oštećeno, kada se američki vojni avion danas srušio u gradu Lejk Vort u državi Teksas, saopštili su lokalni zvaničnici.

PROČITAJTE JOŠ: PRELIMINARNI REZULTATI U RUSIJI: Stranka Vladimira Putina Jedinstvena Rusija dobila najviše glasova na parlamentarnim izborima!

Dve ili tri osobe su prebačene u bolnicu gde im je ukazana pomoć nakon što se srušio avion, prema podacima policije Fort Vort.

Jedna osoba je u kritičnom stanju i prevezena je u bolnicu Parklend u Dalasu, a druga je prebačena u Metodističku Haris bolnicu Fort Vort.

VAŽNO: POLJSKA I LITVANIJA SE SUOČAVAJU SA POJAČANJEM MIGRANATA NA GRANICI SA BELORUSIJOM: Osam migranata se zaglavilo u močvarama u blizini Poljske granice sa Belorusijom!

Očevici su rekli da su videli kako su se piloti katapultirali iz aviona, kao i da je jedan od njih ozbiljno povrejden nakon što se zapetljao u dalekovod.

„Bila sam u automobilu kada se ispred mene pilot spustio na dalekovod. Dok sam vozila, čula sam glasnu eksploziju, a razni delovi su udarali u automobil“, rekla je očevidac Kera Kemp.

PROČITAJTE JOŠ: U RUSIJI ZAVRŠENI PALAMENTARNI I REGIONALNI IZBORI: Izlaznost birača do šest sati iznosila je 45,15 procenata!

U tekstu se ne navodi o kojem tipu aviona je reč.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter