Izvor: Tanjug
04.03.2024 u 08:38
0

TERORISTI NE MIRUJU,JOŠ JEDAN NAPAD UNUTAR RUSIJE: Stravična eksplozija RAZNELA železnički most, saobraćaj U PREKIDU!

Železnički saobraćaj je prekinut nakon eksplozije na mostu nedaleko od mesta Čapajevsk u ruskoj oblasti Samara, saopštile su danas operativne službe.

Železnički saobraćaj je prekinut nakon eksplozije na mostu nedaleko od mesta Čapajevsk u ruskoj oblasti Samara, saopštile su danas operativne službe.

„Snažna eksplozija na železničkom mostu na reci Čapajevka odjeknula je oko pet časova, nakon čega je obustavljen saobraćaj preko mosta“, navedeno je u saopštenju, a renosi ruska novinska agencija TASS.

PUTINI MENJA MAPU EVROPE: Trojanski konj za zapad, nemaju izbora sem da prihvate a to je njegov plan

Prema preliminarnim podacima istrage, u eksploziji su oštećeni ograda i struktura nosača mosta. Iz Kjubiševske železnice su saopštili da povređenih nije bilo, prenosi RIA Novosti. „Zbog nezakonitog mešanja neovlašćenih lica u rad železničkog saobraćaja, došlo je do poremećaja u kretanju vozova na deonici Zvezda – Čapajevsk (Samarska oblast) Kujbiševske železnice.

Trenutno je saobraćaj vozova na ovoj deonici obustavljen. Neki prigradski vozovi se povlače iz reda vožnje. Povređenih nije bilo“, navedeno je u saopštenju želenzice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter