Izvor: Tanjug
07.02.2023 u 14:30
0

„TO SU SVE RATNI HUŠKAČI“: Iran negira da zajedno sa Rusijom gradi fabriku dronova!

O ovoj temi se spekuliše mesecima.

Teheran odbacuje navode da Iran i Rusija zajedno grade fabriku dronova, izjavio je danas portparol iranskog ministarstva spoljnih poslova Naser Kanani.

AMERIČKI DELOVI PRONAĐENI U IRANSKIM DRONOVIMA! Žestoko granatiranje Donjecka, Rusi snažno odgovorili!

“Izvoznici oružja i ratni huškači pokušavaju da opravdaju svoje jednostrane poteze i pogrešne procene u planiranju rata tako što objavljuju lažne vesti“, rekao je Kanani.

“To su lažne vesti, zemlje koje su najveći dobavljači oružja i opreme jednoj od strana u sukobu žele da obmanu svetsko javno mnjenje širenjem lažnih vesti. Iran ne zauzima stranu u sukobu u Ukrajini, niti ima nameru da to učini. Iran ima za cilj da promoviše političko rešenje“, rekao je šef iranske diplomatije.

Ranije je Vol Strit Džurnal objavio da je Iran navodno poslao delegaciju u Rusiju da ispita mogućnost izgradnje fabrike koja bi mogla da proizvede 6.000 dronova iranskog dizajna koje bi Rusija mogla da iskoristi u sukobima u Ukrajini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter