Izvor: Tanjug
06.02.2024 u 00:58
0

TRAMP NESTRPLJIV! Želim ODMAH debatu sa Bajdenom

Bivši predsednik SAD Donald Tramp, koji je odbio da razgovara sa kandidatima iz Republikanske stranke za nominaciju na predsedničkim izborima u novembru, rekao je da bi želeo da ima "odmah" debatu sa predsednikom Amerike Džozefom Bajdenom.

„Voleo bih da razgovaram s njim, jer bi trebalo da imamo debatu, za dobrobit ove zemlje“, rekao je Tramp u radijskoj emisiji konzervativnog voditelja Dena Bonjina. Bajden je već stigao da odgovori Trampu na „izazov“, tokom današnje posete Las Vegasu. „Da sam na Trampovom mestu, želeo bih debatu sa mnom.

HEJLI NEMA NIKAKVE ŠANSE, TRAMP UBEDLJIVO VODI: Evo koliko su joj danotori uplatili NOVA, ali ni toj ništa neće pomoći

On nema šta drugo da radi“, rekao je Bajden, preneo je Rojters. Iako u anketama ima prednost nad rivalkom Niki Hejli unutar Republikanske stranke, Tramp tek treba da prođe izbornu kampanju u svojoj stranci da bi bio kandidat na predsedničkim izborima 5. novembra.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter