Izvor: Novosti.rs
04.04.2023 u 21:27
2

TRAMP NAKON HAPŠENJA: „Nisam kriv!“

BIVŠI predsednik SAD Donald Tramp koji je uhapšen danas i sproveden u sud na Menhetnu izjasnio se po 34 tačke optužnice da nije kriv.

Optužbe proizilaze iz istrage o tajnoj isplati novca glumici Stormi Danijels tokom predsedničke kampanje 2016.

Pre nego što je ušao u sudnicu, bivši predsednik Donald Tramp nije dao izjavu – nešto što su neki savetnici Bele kuće očekivali da će da uradi.

-Bili smo pod utiskom da će možda dati kratku izjavu pre nego što je ušao, a mislim da je primetna činjenica da nije“, rekla je bivša Trampova direktorka komunikacija Bele kuće Alisa Farah Grifin za CNN.

UHAPŠEN DONALD TRAMP: Nadrealan dan za istoriju Amerike! (VIDEO)

Velika porota u Njujorku glasala je za podizanje optužnice protiv Trampa prošle nedelje. Kako prenosi Si-En-En, tužilaštvo na Menhetnu spremno je da podigne optužnicu protiv Trampa po više od 30 tačaka za poslovnu prevaru.

Tramp je, komentarišući situaciju, optužbe protiv njega nazvao političkim progonom i mešanjem u izbore na najvišem nivou u istoriji. Istovremeno je Sjedinjene Države nazvao „zemljom trećeg sveta“. Bivši predsednik je naglasio da ne može da računa na pravično suđenje u Njujorku. On je pozvao pristalice da protestuju ako bude optužen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “TRAMP NAKON HAPŠENJA: „Nisam kriv!“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter