Izvor: BSC Happy
05.04.2023 u 07:30
0

PALESTINCI UZVRAĆAJU UDARAC: Pale rakete na Izrael!

Izraelska policija je u sredu pre zore napala desetine vernika u imanju džamije Al-Aksa u Jerusalimu, rekli su svedoci, što je, kako je izraelska policija rekla, odgovor na nerede.

Incident je izazvao proteste širom okupirane Zapadne obale, a izraelska vojska je saopštila da je devet raketa ispaljeno iz Gaze prema Izraelu nakon što su se sirene oglasile u južnim gradovima.

Nasilje na okupiranoj Zapadnoj obali i Jerusalimu je poraslo tokom protekle godine i postoji zabrinutost da bi tenzije mogle eskalirati ovog meseca, pošto se muslimanski sveti mesec Ramazan poklapa sa judaističkom pashom i hrišćanskim Uskrsom.

NISMO SAMI U SVEMIRU? Astronomi uhvatili radio signal sa planete i zvezde udaljene 12 svetlosnih godina

Palestinski Crveni polumesec saopštio je da je sedam Palestinaca zadobilo rane od metaka sa gumenim vrhovima i premlaćivanja u sukobima sa izraelskom policijom u kompleksu džamije Al-Aksa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter