Izvor: Tanjug
11.02.2023 u 11:36
0

TURSKI GRADITELJ URUŠENOG SOLITERA UHAPŠEN PRI BEGU: Priveden na aerodromu pri pokušaju da ode za Crnu Goru

 Mehmet Jašar Džoškun, graditelj luksuzne zgrade "Rezidencija Renesans" u turskom gradu Antakiji, koja je uništena u zemljotresu, priveden je na aerodromu u Istanbulu u pokušaju da pobegne u Crnu Goru, javila je turska agencija Anadolija.

Tužilaštvo u Istanbulu naredilo je hapšenje nakon saznanja da je Džoškun došao na aerodrom s određenom količinom novca kako bi otputovao u inostranstvo.

Osumnjičeni je zadržan na istanbulskom aerodromu, a kako je utvrđeno, pokušao je da otputuje u Podgoricu.

EKSKLUZIVNO! VOĐA SPASILAČKOG TIMA IZ TURSKE ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: „Katastrofa koja prevazilazi sve što smo do sada kao tim videli!“

Trinaestospratnica „Rezidencija Renesans“, u Antakiji, u provinciji Hataj, potpuno je srušena u zemljotresima koji su u ponedeljak pogodili Tursku.

Nadležna tužilaštva pokrenula su obimne istrage u vezi s tom katastrofom koja je pogodila jugoistok Turske i sever Sirije, i u kojoj je poginulo više od 24.000 ljudi.

Kompleks „Rezidencija Renesans“ u Antaliji ima oko 250 stanova, i kad je izgrađen reklamiran je kao luksuzna zgrada izgrađena u skladu sa građevinskim propisima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter