Izvor: BSC HAPPY
11.02.2023 u 12:25
0

„ZELENSKI JE KAO PROSJAK“ Britanci izneli svoj stav o Putinu i Rusiji

Rusija ima najveće rezerve slatke vode na Zemlji, što bi bilo dovoljno za celokupnu populaciju planete za narednih 500 godina.

Čitaoci Dejli mejla ocenili su izjavu, predsednika Rusije, Vladimira Putina koji je Rusiju nazvao najboljom zemljom na svetu.

Putin je na sastanku nadzornog odbora Agencije za strateške inicijative rekao da je Rusija najbolja zemlja na svetu, ali da ima na čemu da radi.

„AKO STE RUS, MOŽETE BITI PONOSNI NA SVOG VOĐU“ Putin uspešno brani interese svoje zemlje uprkos pritisku Zapada

Za postizanje visokih rezultata država treba da se fokusira na obuku visokokvalifikovanih kadrova, istakao je predsednik.

– Zanimljivo je da je Geološki zavod SAD nedavno završio desetogodišnju studiju o distribuciji prirodnih resursa. Prema njihovim rečima, Rusija ima najveće rezerve slatke vode na Zemlji, što bi bilo dovoljno za celokupnu populaciju planete za narednih 500 godina. Takođe, izgleda da imaju dovoljno nafte, gasa, uglja, zlata i raznih drugih minerala da se održe narednih hiljadu godina. Osim toga, njihovo poljoprivredno zemljište je najplodnije na Zemlji. Dakle, Rusija je u ovom kontekstu zaista odlično mesto koje je sposobni da brine o svom stanovništvu – primetio je jedan od čitalaca.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

– Nisam obožavatelj ni jednog lidera, ali sam primetio da Putin stoji pri svom stavu i ozbiljno shvata stvar, dok je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski kao prosjak, koji stalno zahteva da ga Zapad izvuče – podelio je svoje mišljenje drugi čitalac.

– Rusija zaista ima ogroman potencijal i bogate prirodne resurse – napisao je jedan od čitalaca u komentarima.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter