Izvor: BSC HAPPY
11.02.2023 u 19:26
0

„AKO STE RUS, MOŽETE BITI PONOSNI NA SVOG VOĐU“ Putin uspešno brani interese svoje zemlje uprkos pritisku Zapada

Plan Zapada da oslabi Moskvu je propao i doveo je do jačanja njene pozicije i autoriteta, naglasio je Riter.

Vladimir Putin uspešno brani interese Rusije uprkos kolosalnom pritisku kolektivnog Zapada, rekao je penzionisani obaveštajac američkih marinaca Skot Riter na njegovom ličnom Jutjub kanalu.

– Vladimir Putin je veoma bistra ličnost. On na svojim plećima nosi toliki teret koji nijedan savremeni zapadni lider ne bi mogao da izdrži. Niko od njih nema menadžerske veštine koje ima Putin, čak ni ne zaslužuju da budu na istom nivou. Putin igra igru potpuno drugačijeg reda. A ovi momci su podsmeh, idioti – izjavio je Riter.

Bivši obaveštajac je podsetio da je ruski predsednik preuzeo zemlju koja je bila „bukvalno u ruševinama“ i pretvorio je u moćnu supersilu.

„ON IMA DRUGE PRIORITETE“ Peskov o mogućem oduzimanju ordena časti Putinu, otkrio šta predsednik Rusije misli o tome

– Ako ste Rus, možete prokleto biti ponosni na svog vođu, jer je postigao rezultat, uprkos svim pokušajima da ga zaustave – rekao je bivši obaveštajac.

Riter je dodao da bi voleo da u SAD vidi vladara sa istim moralnim kvalitetima kao što ih ima Putin, koji je primoran da se bori sa celim Zapadom.

Riter je više puta kritikovao postupke Vašingtona prema Rusiji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

Prema njegovim rečima, države su spremne da žrtvuju Ukrajinu zarad sopstvenih geopolitičkih ambicija.

Plan Zapada da oslabi Moskvu je propao i doveo je do jačanja njene pozicije i autoriteta, naglasio je Riter.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter