Izvor: BSC HAPPY
11.02.2023 u 19:58
0

DVE MUVE JEDNIM UDARCEM „Slabljenje Nemačke je drugi najvažniji zadatak SAD u sukobu u Ukrajini!“

Slabljenje Nemačke je drugi najvažniji zadatak SAD u sukobu u Ukrajini, rekao je Adžamu Baraka, američki aktivista za ljudska prava i bivši potpredsednik stranke Zelenih.

On je ovako prokomentarisao informacije o umešanosti Vašingtona u eksplozijama na Severnom toku 1 i 2.

„Od samog početka sam rekao da je u ratu koji su pokrenule države sa Rusijom Nemačka uvek bila druga meta“, napisao je on na Tviteru.

Teroristički napadi na cevovode koji snabdevaju Evropu ruskim gorivom dogodili su se 26. septembra i tada je otkriveno curenje na četiri mesta u cevima položenim po dnu Baltičkog mora.

Švedska, Danska i Nemačka vode istrage, ali one još nisu dovele do konkretnih rezultata, dok je Kremlj je nesreću nazvao „aktom međunarodnog terorizma“.

„AKO STE RUS, MOŽETE BITI PONOSNI NA SVOG VOĐU“ Putin uspešno brani interese svoje zemlje uprkos pritisku Zapada

Simor Herš, poznati američki novinar, napisao je 8. februara da su u junu prošle godine ronioci američke mornarice koji su delovali pod okriljem NATO vežbi „Baltops“ postavili eksplozivne naprave na daljinu.

Krajem septembra iste godine Norvežani su ih aktivirali, uništivši tri od četiri cevi Severnog toka u Baltičkom moru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter