Izvor: Tanjug
28.07.2020 u 19:57
0

U GRČKOJ SE KORONA NE SMIRUJE: Porast novozaraženih od korona virusa

Broj novozaraženih od korona virusa u Grčkoj porastao je u protekla 24 časa za 52, uključujući sedam osoba koje su ušle u tu zemlju kopnenim ili vazdušnim putem, čime je broj ukupno zaraženih od Kovid-19 porastao na 4.279.

Kako je navela grčka Organizacija za nacionalno javno zdravlje, najveći broj slučajeva registrovan je u regionu Atika i u Solunu

SAZNAJTE JOŠ

NAŠI VOJNICI SE NAŠLI POD VATROM! Pucnjava na tromeđi Libana, Sirije i Izraela, gde je raspoređena srpska vojska! Oglasilo se Ministarstvo odbrane!

SLUČAJ DURMITOR: Pištolj nosio jedan uhapšeni, Runjo oslobođen!

UGLEDNA PROFESORKA PREBAČENA U JEDAN OD NAJGORIH ZATVORA NA SVETU: Silovanje je tamo redovna pojava!

U bolnicama se na respiratorima nalazi osam pacijenata, a ukupno 127 je napustilo odeljenja intezivne nege od početka epidmeije.

U protekla 24 časa od korona virusa je preminula jedna osoba pa broj smrtnih slučajeva sada iznosi 203.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter