Izvor: TANJUG
23.05.2020 u 15:30
0

U NJUJORKU UBLAŽENA ZABRANA OKUPLJANJA: Otvaraju se plaže

Guverner države Njujork usvojio je odredbu o ublažavanju zabrane okupljanja kojom se dozvoljava da do desetoro ljudi bude u grupi uz poštovanje mera zaštite. Razmak među njima mora da bude najmanje dva metra, a ukoliko moraju da budu na manjoj distanci u obavezi su da nose maske, pišu mediji.

Mediji  prenosi da je Kuomo odredbu potpisao sinoć, u susret Danu sećanja na pale borce u SAD.

Stanovnicima grada Njujorka biće ponovo dozvoljeno da posete plaže, ali neće smeti da plivaju i neće biti spasilaca, izjavio je gradonačelnik Bil de Blazio na saopštenju za medije povodom situacije u vezi sa korona virusom.

OVO MORATE ZNATI

RASPADA SE NATO! Povlače se potpisi sa sporazuma!

SADA JE SVE JASNO! Bil Gejts PATENTIRAO KORONU JOŠ 2018!

AMERIKA SE SPREMA ZA RAT! Noćas testirali MOĆNO LASERSKO ORUŽJE! (VIDEO)

OVO NEĆE PROĆI! SPREMAJU NAPAD NA SRBE! Provaljen PODLI PLAN Prištine i Podgorice

KRISTIJAN UDARIO NA MARIĆA Ovo je žestoki momak poručio legendi novinarstva (VIDEO)

Vikend koji prethodi Danu sećanja na pale borce u SAD u normalnim okolnostima označava početak sezone plivanja na plažama u gradu Njujorku.

Gradonačelnik je izjavio da zabrana plivanja na plažama ima za cilj da građane odvrati od upotrebe gradskog prevoza, kako bi se smanjila mogućnost prenošenja korona virusa.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter