Izvor: TELEGRAF
14.11.2023 u 22:18
0

UBICU PUŠTAJU IZ ZATVORA JER JE GOJAZAN: Dimitrije, koji je devojku izbo 57 puta pušten kući!

Dimitrija iz Italije, koji je izbo svoju devojku na smrt 57 puta nakon svađe, sudija je pustio u kućni pritvor jer iz zatvora ne može da prati program gubitka težine.

Dimitri Frikano (35) iz Bjele u severnoj Italiji, ubio je Eriku Preti (28) tokom odmora na Sardiniji 2017. godine. Uprkos tome što je osuđen na 30 godina zatvora zbog brutalnog ubistva, sudija je doneo presudu da bi trebalo da bude pušten iz zatvora kako ne bi umro od gojaznosti.

Naređeno mu je da ode u kućni pritvor.

Dimitri je imao 117 kilograma 2019. godine, ali je brzo dobio na težini i otišao u zatvor.

Osoblje zatvora kaže da je toliko težak da su mu potrebna kolica ili štake za kretanje i nega koju nisu oni ne mogu da pruže, prenose italijanski mediji.

Suđenje je bilo odloženo zbog pandemije korona virusa, a Dimitri je prebačen u kućni pritvor nakon što je u zatvoru proveo samo godinu dana.

Iako je u početku tvrdio da su Eriku ubili lopovi, kasnije je priznao zločin.

„Prebacila mi je zbog mrvica u krevetu i udarila me u glavu. Tada sam je ubio“, rekao je on.

Njegov advokatski tim je rekao da se njihov klijent bori sa nizom problema, uključujući nervozu, poremećaj ličnosti i apneju u snu. Doktori su tvrdili da je on u tolikom riziku od srčanih problema da mu je potrebna posebna dijeta koju ne može da prati u zatvoru.

Očajna porodica Erike je besne zbog odluke suda, dok je njen otac Fabricio Preti rekao da se ni moćni gangsteri ne tretiraju tako dobro u zatvoru.

„Kućni pritvor za Dimitrija? To je sramna odluka. Niko mi neće vratiti moju devojčicu. Bol je još veći jer je tako rano pušten. Rana je opet otvorena, kao da sam dobio ubod u srce“, rekao je očajni otac.

STRAVIČAN HAMASOV SNIMAK: Mlada pripadnica izraelske vojske čita poruku ocu i majci, potom leži MRTVA

Po izlasku iz zatvora Dimitri se obratio italijanskim medijia i rekao da ne živi od dana kada je ubio Eriku.

„Živim u invalidskim kolicima, nisam se kupao godinama jer ne mogu da izađem iz ćelije. Voleo bih da sam ja umro umesto Erike. Ne živim od toga dana, nisam živeo šest godina“, rekao je on.

Kako sada izgleda možete da pogledate ovde.

Dimitri je dodao da je njegov život u opasnosti i da bi mogao da umre svakog trenutka.

„Živeo sam za nju. Izvinio sam se njenim roditeljima, ne znam šta se desilo“, dodao je on.

Erikina porodica živi u istom gradu kao i ubica.

„Sramota je da ubica koji je osuđen na 30 godina bude pušten iz zatvora jer je gojazan. Ne mogu da zamislim šta će biti ako ga sretnem na ulici ili kod doktora. Mora da se vrati u zatvor, to je jedino mesto na kom treba da bude“, dodao je otac žrtve.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter