Izvor: BSC HAPPY/ALO.RS
16.01.2024 u 13:39
2

UDARILI NA TRAMPA SVIM SILAMA! Bivšeg predsednika SAD čeka višemilionska kazna?

Bivšem predsedniku SAD Donaldu Trampu moglo bi biti naloženo da plati višemilionsku novčanu kaznu u drugom građanskom sudskom postupku koji se vodi po tužbi za silovanje spisateljice E. Džin Kerol, koje se, navodno, dogodilo pre više decenija.

Izbor porote za drugo suđenje biće održan danas u saveznom sudu na Menhetnu, prenosi Rojters.

Tramp je rekao da želi da prisustvuje i da svedoči na ovom suđenju, za razliku od prvog sudskog procesa, kada to nije hteo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “UDARILI NA TRAMPA SVIM SILAMA! Bivšeg predsednika SAD čeka višemilionska kazna?”

  1. Mislim da je taj Epstajn bio pod kontrolom duboke države. I radio je za istu. To je način kako se javne osobe drže u šaci.
    Poslije moraju da rade, što im se kaže.

    0
    0
    Odgovori
  2. Postojne i u nas ljudi koji bi pare ma nemojte verovati toj staroj vještici, sama se mu je podmetnula a sad se tek sjetilo društvo da ga obsudi, pa nemojte srat.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter