Izvor: Tanjug
08.08.2022 u 19:31
0

Uhapšena dva muškarca u Ukrajini, navodno su radili za ruske obaveštajne službe i planirali ubistvo ministra odbrane i šefa vojne obaveštajne agencije!

Ukrajina je uhapsila dvojicu muškaraca koji su radili za ruske obaveštajne službe i koji su planirali da ubiju ukrajinskog ministra odbrane i šefa njene vojne obaveštajne agencije, saopštila je danas Ukrajinska služba unutrašnje bezbednosti (SBU).

Služba bezbednosti Ukrajine osujetila je zaveru Ruske vojne obaveštajne agencije (GRU) da upotrebi diverzantsku grupu za izvršenje tri ubistva, uključujući i ubistvo istaknutog ukrajinskog aktiviste, saopštila je SBU, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Osumnjičenima, od kojih je jedan stanovnik Luganska, a drugi žitelj ukrajinske prestonice Kijeva, ruski rukovodioci obećali su do 150.000 dolara za ubistvo svake od njihovih meta, saopštila je SBU.

PODRŠKA UKRAJINI ZA AMERIKANCE MODNI TREND! Američki profesor: „Smislićemo novi kurs pre nego što se sukob završi“

Muškarac iz Luganske oblasti ušao je u Ukrajinu iz Belorusije i uhapšen je u gradu Kovel na severozapadu Ukrajine zajedno sa muskarcem iz Kijeva, navodi se u saopštenju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter