Izvor: telegraf.rs
14.06.2022 u 08:37
0

UKRAJINA DOBIJA STATUS KANDIDATA ZA EU? Treba da ispune još ovaj uslov!

Portal Politico citira više neimenovanih zvaničnika koji tvrde da će Evropska komisija preporučiti da se Ukrajini da službeni status zemlje kandidatkinje za članstvo u EU.

Predsednica Evropske komisije u subotu je rekla da će mišljenje EU o ukrajinskom zahtevu biti objavljeno do kraja nedelje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREVIRANJA IZMEĐU EU I BRITANIJE: London poništava sporazum, Brisel se protivi tom potezu

– Današnji razgovori pomoći će nam da završimo procenu do kraja sledeće nedelje – rekla je fon der Lajen na konferenciji za novinare posle razgovora sa predsednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim sa kojim se prošle sedmice sastala u Kijevu.

Ona je ocenila da su ukrajinske vlasti „uradile mnogo u pravcu kandidature“, ali da postoji potreba da se primene reforme, na primer u borbi protiv korupcije.

Ona je istakla da je u toj oblasti neophodno ojačati ukrajinsko zakonodavstvo u borbi protiv korupcije.

– Uradili ste mnogo da obezbedite vladavinu prava, ali morate dodatno da ojačate antikorupcijsko zakonodavstvo i obezbedite bolje funkcionisanje administracije da biste stvorili neophodne uslove za borbu protiv korupcije i da obezbedite nesmetano funkcionisanje biznisa – rekla je Fon der Lajen.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter