Izvor: Sputnjik
08.08.2022 u 20:11
0

UKRAJINA IZGUBILA PRAVO DA PREGOVARA! Administracija Hersonske oblasti: „Zapadni pokrovitelji odavno sve odlučuju umesto njih!“

Kijevske vlasti, na čelu sa Volodimirom Zelenskim, izgubile su pravo da vode bilo kakve pregovore, zapadni pokrovitelji odavno sve odlučuju umesto njih, izjavio je zamenik načelnika vojno-civilne administracije Hersonske oblasti Kiril Stremousov.

SNAŽNE OPTUŽBE IZ RUSIJE: Kijev izvršio novi akt nuklearnog terorizma radi izazivanja humanitarne katastrofe u Hersonskoj i Zaporoškoj oblasti

– Zelenski je odavno zatvorio mogućnost vođenja bilo kakvih pregovora. Ono što se desilo sa ukrajinske strane nisu čak ni bili pregovori. Ukrajina kao država nema sposobnost da pregovara. Zelenski ispunjava naređenja kolektivnog Zapada i nema pravo da donosi bilo kakve odluke u ime ukrajinskog naroda koji ne želi nastavak borbenih dejstava – rekao je Stremousov.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema njegovim rečima, Ukrajina se danas pretvorila u američku korporaciju i zapadnu svojinu.

– Zapad nastavlja da doživljava Ukrajinu kao sopstvenu teritoriju. Oni veruju da je to njihova teritorija, a Zelenski je samo govori ono što su mu napisali. Stoga ne govori Zelenski o pregovorima, to je stav Zapada. Zelenski ne donosi nikakve odluke i nema pravo da kaže bilo šta sam – rekao je Stremousov.

Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski je u svojoj poslednjoj video poruci objavljenoj na njegovom Telegramu rekao da bi održavanje referenduma u ​​južnim regionima koje su oslobodile Oružane snage Rusije zatvorilo svaku mogućnost za pregovore Rusije sa Ukrajinom i „slobodnim svetom“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter