Izvor: Sputnik Srbija
21.07.2022 u 11:51
0

UKRAJINSKA VOJSKA PALI POLJA PŠENICE U ZAPOROŠKOJ OBLASTI: „Teško je izračunati koliko je hektara već uništeno“ (VIDEO)

Ukrajinska vojska je napadima iz višecevnih raketnih bacača zapalila polja sa pšenicom u Pologovskom rejonu Zaporoške oblasti, rekli su za medije lokalni poljoprivrednici.

„Ispaljuju rakete praktično svakodnevno. Pšenica na poljima je već spremna za žetvu, ali mi ne možemo da završimo posao zbog stalnih naleta. Teško je izračunati koliko je hektara već uništeno. Nadamo se da na kraju neće biti uništen ceo prinos i da ćemo uspeti makar nešto da prikupimo“, rekao je jedan od poljoprivrednika.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

MERKOSUR „ODUVAO“ ZELENSKOG: Ukrajina je već obaveštena da nema uslova za dijalog! Zelenski neće govoriti na samitu!

Prema njegovim rečima, poljoprivrednici sada strahuju da idu u polja, jer uvek postoji opasnost od napada ukrajinske vojske.



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter