Izvor: Tanjug
14.04.2022 u 18:12
0

Ukrajinski ministar objavio šta je potrebno Ukrajini za prekid opsade Mariupolja

 Ukrajini je potrebno dodatno naoružanje kako bi prekinula opsadu Mariupolja, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Dmitrij Kuleba.

„Mariupolj je u očajnoj situaciji. Činimo sve što možemo da podržimo civile i branioce“, rekao je Kuleba, prenosi Bi-Bi-Si.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Naveo je da bi prekinuli opsadu Marijupolja i spasili civile i braonice, potrebno im je više naoružanja i da se u dogovoru sa partnerima radi na njihovom dobijanju.

„Ako Ukrajina ne dobije neophodno oružje u roku od nekoliko dana, a ne nekoliko nedelja, to će značiti da će više civila biti ubijeno, biće počinjeno više zločina i više ukrajinskih sela i gradova će biti uništeno usled ruske ofanzive“, ocenio je Kuleba.

Američki predsednik DŽozef Bajden obećao je juče dodatnih 800 miliona dolara vojne pomoći Ukrajini.

ZABIJANJE ŠTAPA U OKO RUSIJI JE RECEPT ZA KATASTROFU! Najoštrije upozorenje Americi do sada

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter