Izvor: Tanjug
22.06.2022 u 19:44
0

UKRAJINSKI VOJNICI ŽELE DA BEZBEDNO IZAĐU NA TERITORIJU KOJU KONTROLIŠE LNR: „Postoje neki ukrajinski odredi koji hoće da eliminišu one koji žele da se predaju kao lekciju za druge“

Portparol Narodne milicije Luganske Narodne Republike Ivan Filiponenko izjavio je danas da su kijevski odredi koji se protive povlačenju sprečavaju male grupe ukrajinskih trupa koje sa tom namerom ulaze u Lisičansk (LNR).

„Svakodnevno male grupe vojnika ukrajinskih oružanih snaga uspostavljaju vezu sa našim jedinicama i najčešće traže priliku da bezbolno i bezbedno izađu na teritoriju koju kontroliše LNR i predaju se, istakao je Filiponenko.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je dodao da postoje neki ukrajinski odredi protiv povlačenja koji „uz pomoć lokalnih kontraobaveštajaca one koji žele da se predaju hoće da eliminišu kao lekciju za druge“.

SNAGE LNR LIKVIDIRALE GRUPU STRANIH PLAĆENIKA

Ambasador Luganske Narodne Republike u Rusiji Rodion Mirošnik ranije je naveo da je oko 5.000 do 7.000 ukrajinskih vojnika bilo ukopano u Lisičansku.

Oficir narodne milicije LNR Andrej Maročko rekao je ranije da su savezničke snage opkolile ukrajinsku borbenu grupu Gorskoe i Zolotoje kod Lisičanska.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter