Izvor: oruzje online
25.06.2023 u 17:55
0

UTIČE LI POBUNA VAGNERA NA SPECIJALNU VOJNU OPERACIJU? Snimak bi mogao da da odgovor (VIDEO)

Oružana pobuna u Rusiji koju je pokrenula Vagner grupa 23. juna očigledno nije uticala na ruske vojne operacije u Ukrajini.

Međutim, kijevske snage, koje nisu uspele da ostvare bilo kakav značajan napredak od pokretanja svoje takozvane prolećne kontraofanzive, verovatno će pokušati da iskoriste situaciju eskalirajući svoje napade u narednih nekoliko dana.


Rusko Ministarstvo odbrane je 24. juna saopštilo da je pogodilo nekoliko ključnih objekata kijevskih snaga u različitim delovima Ukrajine.

KREĆU MIROVNI PREGOVORI MOSKVE I KIJEVA? Iznenadićete se ko će biti ARBITAR

Ministarstvo je u saopštenju navelo da su Vazdušno-kosmičke snage Rusije izvele napad sa preciznim navođenjem dugog dometa na inžinjerijske i izviđačke centre, kao i na avijacijsku opremu kijevskih snaga na aerodromima Kanatovo i Dnjepar.

Pored toga, tvrdi se da je gađano i uništeno skladište krstarećih raketa Storm Shadow u ukrajinskoj vazdušnoj bazi u blizini Starokonstantinova u oblasti Hmeljnicki kao odgovor na nedavni napad na most Čongar na severu Krima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter