Izvor: Tanjug
06.05.2023 u 17:03
0

UZNEMIRENI KONJ ULETEO U PUBLIKU: Incident na krunisanju kralja Čarlsa Trećeg (VIDEO)

Tokom današnjeg krunisanja britanskog kralja Čarlsa Trećeg dogodio se manji incident kada je jedan uznemireni konj, koji je bio deo kraljevske procesije, uleteo u publiku koja je na ulicama Londona pratila događaj.

Kako prenosi Skaj njuz, tom prilikom niko nije povređen.

Prethodno je jaka kiša omela povorku konja koje su jahali pripadnici vojnih i oružanih snaga tokom parade.

(UŽIVO) KRUNISAN KRALJ ČARLS III: Kraljevski par pozdravio građane sa balkona Bakingemske palate (VIDEO)

Ceremonija krunisanja kralja Čarlsa završena je danas pozdravom i mahanjem članova kraljevske porodice sa balkona Bakingemske palate.

Desetine hiljada ljudi okupile su se ispred palate kako bi pozdravile novi britanski kraljevski par.

Kralj Čarls i kraljica Kamila vratili su se u Bakingemsku palatu nakon ceremonije krunisanja koja je obavljena u Vestminsterskoj opatiji.

Kenterberijski nadbiskup krunisao je danas kralja Čarlsa Trećeg na ceremoniji u Londonu, spustivši na njegovu glavu krunu Svetog Edvarda, staru 360 godina, dok je ovaj sedeo na prestolu iz 14. veka u Vestminsterskoj opatiji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter