Izvor: Sputnjik
26.07.2022 u 09:36
0

„VAŠINGTON ŽELI DA ISKRIVI STVARNOST!“ Ruska ambasada: „Pokušaji da se Rusija predstavi kao izolovana izazvani raspaljenom maštom američkih zvaničnika!“

Ambasada Rusije u SAD odreagovala je na saopštenja američkog Stejt departmenta o povećanoj izolaciji Rusije, istakavši da su takve izjave ispod svake kritike, te da Vašington želi da iskrivi stvarnost.

VAŠINGTON NASTAVLJA SA OPTUŽBAMA Napad na Odesu baca ozbiljnu sumnju na kredibilitet Rusije!

Povod za reakciju ruskih diplomata je izjava portparola američkog Stejt departmenta Neda Prajsa koji je nakon afričke turneje šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova izjavio da će Rusija postati otpadnik, kao i koordinatora za strateške komunikacije Saveta za nacionalnu bezbednost SAD DŽona Kirbija koji je kazao da poseta ruskog lidera Iranu „pokazuje stepen izolacije gospodina Vladimira Putina i Rusije“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Pokušaji da se naša zemlja predstavi kao izolovana izazvani su ‘raspaljenom maštom’ američkih zvaničnika koji sve više gube vezu sa stvarnošću. Važno je napomenuti da težnja diplomatskog resora SAD, zasićena rusofobijom, da iskrivi stvarnu sliku događaja izaziva nedoumice ne samo kod nas, nego i kod lokalnih medija – navodi se u saopštenju ruske ambasade na Telegramu.

Diplomate takođe navode da je rusko rukovodstvo aktivno uključeno u međunarodne poslove, dok su zapadne „neosnovane izjave ispod svake kritike“.

Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov boravi u poseti Africi. Održao je pregovore u Egiptu i Republici Kongo, a do 28. jula će posetiti Etiopiju i Ugandu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter