Izvor: novosti.rs
16.12.2023 u 17:02
3

ZAHAROVA BESNA NA BUGARSKU: „Mogu li Ruskinje da dišu kod vas?!“

U Bugarskoj Ruskinjama nije dozvoljeno da daju intervjue niti da prelaze vazdušni prostor, konstatuje portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova nakon što je savet Bugarskog nacionalnog radija zabranio da se emituje intervju ruske ambasadorke u Sofiji.

– Može li još uvek da se diše u Bugarskoj? – pita se Zaharova.

Savet bugarskog nacionalnog radija odlučio je da neće emitovati intervju ruske ambasadorke Eleonore Mitrofanove iz današnje emisije „Politički nekorektno“, saopštila je ruska ambasada na Telegramu.

RUSIJA SPREMNA ZA 2024.: Testiraće 7 interkontinentalnih balističkih raketa

– Ova odluka izaziva samo zbunjenost i razočarenje-  ističe ruska ambasada uz tvrdnju da „što je jača cenzura, to je veća potražnja za alternativnim mišljenjem i istinom o tome šta se dešava u Rusiji i svetu“.

Sofija je ranije odbila da otvori svoj vazdušni prostor avionu ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova u slučaju da se u njemu nalazi Marija Zaharova, pa je tako ruski avion doleteo u Skoplje na sastanak Saveta ministara OEBS-a leteći preko Grčke, a ne Bugarske, kao što je prvobitno planirano.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “ZAHAROVA BESNA NA BUGARSKU: „Mogu li Ruskinje da dišu kod vas?!“”

  1. у било коју лницу ЕУ
    Руси и Срби неби требали
    да путују
    јер превише нациста имју
    који мрзе Русе и Србе

    0
    0
    Odgovori
  2. Uvek je SSSR, a kasnije vise puta i RF, davao prioritet Bugarskoj pre Srbije.
    U redu, u politickoj strukturi SSSR samo je 4% bilo Rusa, ali sada ih je vise. Trebalo bi da Rusi sva ova ponizenja u prvom redu komsija zapamte i kada se ukaze mogucnost malo ih jace pritisnu…
    I dokle su popustanjem Rusi doterali sada?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter