Izvor: Novosti
05.04.2023 u 09:17
1

ZAHAROVA KRITIKOVALA HAPŠENJE TRAMPA: „To je kriza liberalizma“

Hapšenje bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa, koji je otvoreno izrazio svoje ambicije da se kandiduje na sledećim izborima, ukazuje na krizu liberalne ideologije, izjavila je u sredu portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova radiju Sputnjik.

NEPRIJATELJ MOG NEPRIJATELJA JE PRIJATELJ: Zelenski stigao u Poljsku!

– To se zove kriza liberalizma. To je kada se sistem koji se proglašava apsolutno slobodnim, u kome nema ničega što bi na bilo koji način sputavalo ispoljavanje ljudskih poriva, strasti – a to se uzdiže u kult… na kraju proždire ili poriče sebe – rekla je Zaharova na radiju Sputnjik.

Tramp je u utorak optužen za 34 falsifikovanja poslovnih zapisa u vezi sa isplatama dvema ženama, uključujući pornografsku glumicu Stormi Danijels, zbog ćutanja o njihovoj navodnoj vezi. On se izjasnio da nije kriv i pušten je sa krivičnog suda na Menhetnu. Trampov advokat Džo Takopina rekao je da optužbama protiv njegovog klijenta nedostaju činjenice.

Prema tužiocu Menhetna Alvinu Bregu, Tramp i saučesnici su se 2015. složili oko šeme suzbijanja negativnih informacija uoči predsedničkih izbora u SAD. On je dodao da su kao deo šeme Tramp i drugi platili tri osobe da prikriju informacije koje bi ga mogle sprečiti da pobedi na izborima.

Zauzvrat, Tramp je rekao da su Sjedinjene Države bile svedoci „mešanja na visokom nivou u izbore“, insistirajući na političkoj pozadini njegovog progona, koji se odvijao u interesu sadašnjeg predsednika Džoa Bajdena. Tramp je takođe dodao da SAD „idu u pakao“, prenela je RIA.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ZAHAROVA KRITIKOVALA HAPŠENJE TRAMPA: „To je kriza liberalizma“”

  1. Donald na optuženičkoj klupi. Zelenski jači za 2.6 milijardi dolara. Volio bih da čujem pametan i konstruktivan odgovor. Od bilo koga ko želi da odgovori na 2 zbivanja u kratkom vremenskom trajanju. Povezanost ?
    Nikad se nezna.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter