Izvor: RT
14.07.2023 u 22:25
1

„U VILJNUSU JE DONETA ODLUKA O POČETKU VELIKOG EVROPSKOG RATA“: ZAHAROVA upozorila ČOVEČANSTVO

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je da je na samitu NATO-a u Vilnjusu doneta odluka o pokretanju "velikog evropskog rata".

 – Stiče se utisak da je na samitu doneta i čak proglašena odluka o pokretanju velikog evropskog rata – rekla je Zaharova, navodi se na sajtu ministarstva.

RUSKI RAKETNI BACAČ „TORNADO“ SIPA PO CILJEVIMA NATO: Neprijateljima donosi VIHOR RATA (VIDEO)

Ona je napomenula da Moskva kategorički odbija logiku Zapada, koja se sastoji u tome da je vojna pomoć Ukrajini osmišljena u cilju da obezbedi približavanje političkom i diplomatskom rešenju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„U VILJNUSU JE DONETA ODLUKA O POČETKU VELIKOG EVROPSKOG RATA“: ZAHAROVA upozorila ČOVEČANSTVO”

  1. Cekaju Medu ko na ceki , dotle naoruzavaju Ukrajinu i obecavaju , gde ga samo nadjose . Kada mu glas izlazi kao iz stomaka to jest debelog creva znaci da je besan i da mu slabo ide i da ne govori istinu a kada mu je glas normalan onda mu ide malo bolje. Greota pa cak i za njega , zgodan mladic ali poubija svoje ljude , pa upitaj se zbog cega ne vrede Ukrajinski zivoti Ukrajinskih muskaraca , zasto stedis Americke vojnike , sta su oni bolji od Ukrajinskih muskaraca, sta to ceka Ukrajinu i gradjane Ukrajine kada ih ne bude vise bilo . Verovatno ce pustiti Americke, Norveske, Melonije , Solcove, vojnike u Ukrajinu kada budu Amerikanci pronasli bolje oruzje od ovog kojeg sada imaju, ali dotle Ukrajinaca vise nece biti .

    3
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter