Izvor: RT
14.07.2023 u 21:57
1

SVET NE ZNA ZAŠTO AMERIKA NE ŽELI KRAJ RATA: ORBAN uperio prstom u VAŠINGTON

Sukob se može završiti odmah, ako to požele u Vašingtonu, ponavlja mađarski premijer.

Niko na svetu ne razume zbog čega Sjedinjene Američke Države ne žele da konačno dođe do kraja ukrajinskog sukoba, rekao je danas premijer Mađarske Viktor Orban, nakon čega je dodao da svet čeka odgovor na to pitanje.

Konflikt u Ukrajini može se završiti odmah kada to požele u Vašingtonu, ponovio je on i danas, objasnivši to time što je Ukrajina izgubila suverenitet, ostala bez novca i vojne industrije, tako da je u tom smislu u potpunosti zavisna od SAD i Zapada.

NJEGOVA NAJVEĆA POBEDA: Evo koliko RUSA podržava PUTINA

Ako Amerikanci žele mir, on će nastupiti sutra ujutru. A zašto oni to ne žele – to je pitanje o kojem razmišlja ceo svet. Na ovo pitanje nismo dobili odgovor ni na NATO samitu – rekao je Orban danas za radio „Košut“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SVET NE ZNA ZAŠTO AMERIKA NE ŽELI KRAJ RATA: ORBAN uperio prstom u VAŠINGTON”

  1. Kineski predsednik gospodin Si sve je rekao u jednoj recenici o tome ko je izvor nevolja u svetu , prema tome ………ja bih dodala i Engleska , a ostale drzave koje ih slede ili moraju jer su ucenjene ako ne moraju i nisu ucenjene onda su totalni duduci a mozda su i lenji jer znaju ukoliko nemaju svoja prirodna bogatstva i da ukoliko ne osvoje nesto pljackom da ce normalnim radom kao sve ostale drzave tesko ziveti . Naviklo se to na manipulacije i pljacku tolike vekove . Mozda idu ne sve ili nista ili rat nerava , mozda cekaju dok ne osvoje novo oruzje koje ce biti jace od Ruskog , oklevanje i razmisljanje u nekim situacijama jeste mudrost ali u nekim i nije . Znacajno je to i to treba imati u vidu da do sada , makar se tako pokazalo , da prilkom njihovih „velikih“ poduhvata nema kajanja, nema straha, i sto je najgore sve sto su radili nisu imali razloga zbog cega su to radili sem svog licnog pa su jos u to uveli i ostale po svetu a motiv je uvek isti ili porobljavanje ili otimanje ili sve zajedno uz ubijanje neduznih, saucesnici su dobijali po neki kolacic .

    2
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter