Izvor: BSC Happy
14.07.2023 u 20:40
3

TOLIKO O ULASKU UKRAJINE U NATO: ZELENSKOM u VILJNUSU okrenuli LEĐA – osetite transfer blama (FOTO)

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski bio je pozvna na NATO samit u Viljnusu. Bolje da je ostalo samo na pozivu.

Tokom samita na koji je Zelenski pozvan kako bi mu bilo saopšteno da Kijev mora da pobedi u ratu kako bi postao deo Alijanse, ukrajinski predsednik se u jednom trenutku, obučen tradicionalno u rite, našao sam.


Neprijatnost su uhvatile vešte novinarske kamere, pa su čak nastali i mimovi koji posprdavaju ukrajinskog lidera.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “TOLIKO O ULASKU UKRAJINE U NATO: ZELENSKOM u VILJNUSU okrenuli LEĐA – osetite transfer blama (FOTO)”

  1. NATO gurnuo Ukrainu u rat ..pa ako pobijede a neće za 100 godina onda mogu da uđu u alijansu….Koji su to licemerni fašisti samo što više kao Hitler ne šalju svoju vojsku nego dok svi izginu oni dolaze kao oslobodioci..

    6
    0
    Odgovori
  2. Ovom glupom Zelenskom i zena nije htela da da ruku koju je on uporno hteo da drzi u svojoj a ona ga hladno odgurnula. Nece ovaj jos dugo, ubice ga neko od njegovih. A gospodja vec nasla zamenu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter