Izvor: sputniknews.com
08.05.2022 u 16:54
0

Zarobljeni ukrajinski komandanti OTKRILI iz KOJIH ZEMALJA dolaze STRANI PLAĆENICI i ŠTA JE NJIHOVA ULOGA!

Najviši komandni sastav 36. brigade marinaca ukrajinskih trupa – komandant brigade pukovnik Vladimir Baranjuk i načelnik štaba pukovnik Dmitrij Kormjankov – zarobljeni su nakon pokušaja da izađu iz fabrike „Azovmaš“, koja se nalazi severozapadno od „Azovstalja“, svedočili su o okolnostima njihovog hvatanja i vođenju borbenih dejstava u Marijupolju.

Kormjankov je dodao da su među marincima Ukrajine bili strani plaćenici, dok je Baranjuk izjavio da su u pitanju bili Britanci, ali da je zapamtio ime samo jednog.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema rečima Kormjankova, u bataljonu su bila samo dva stranca. Zašto su ovi stranci došli kod njih, zarobljeni pukovnik nije znao. Jedan od stranaca bio je snajperista, a za drugog nije mogao da kaže kakvu je dužnost imao.

ZAROBLJENI KOMANDANTI UKRAJINSKIH TRUPA NEZADOVOLJNI AMERIČKIM ORUŽJEM! Raketni sistemi „Džavelini“ beskorisni u uličnim borbama!

Sa druge strane, Baranjuk je dodao da su oba stranca bili Britanci, ali da je zapamtio ime samo jednog od njih. Međutim, ni on nije mogao da odgovori zašto su Britanci došli da služe u Ukrajini.

On je ispričao da je pokušao od njih da sazna zašto su došli i da su mu oni odgovorili da su želeli avanturu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter