Izvor: Tanjug
21.10.2022 u 18:47
0

ZELENSKI ČEKA DOBRE VESTI Tim MMF-a održao je produktivne razgovore s ukrajinskim zvaničnicima u Beču!

Tim Međunarodnog monetarnog fonda održao je produktivne razgovore s ukrajinskim zvaničnicima u Beču ove nedelje i nastaviće rad narednih nedelja o zahtevu Ukrajine za pojačano praćenje programa, izjavio je šef misije MMF-a Gavin Grej.

On je naveo da su članovi tima MMF razgovarali o svojim nalazima u vezi sa ekonomskim i finansijskim stanjem u Ukrajini s ministrom finansija Sergejem Marčenkom i guvernerom Narodne banke Ukrajine Andrejem Pišnjim, prenosi Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Grej je rekao da je ruska invazija izazvala ogromnu ljudsku patnju i imala ozbiljan ekonomski uticaj, pri čemu je fiskalni deficit Ukrajine porastao do nivoa bez presedana.

Premijer Holandije Mark Rute pozvao je lidere Evropske unije da zauzmu kritičniji stav prema Kini!

Zvaničnici MMF-a su pružili ohrabrenje Ukrajini da se uzdrži od mera koje urušavaju poreske prihode, dodaje se u informaciji.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter