Izvor: novosti/ria.ru
15.04.2022 u 09:02
0

ZELENSKI JE OPASNOST ZA SOPSTVENI NAROD! Italijanski novinar izneo strašnu istinu!

Zelenski je opasnost za sopstveni narod. Ovo mišljenje je izneo novinar i istoričar Anđelo D’Orsi na italijanskom kanalu Rete 4.

– On (Zelenski – prim. aut.) vodi kampanju koja će zapravo rezultirati razaranjem i žrtvama među njegovim narodom. Ali to ga baš i ne uznemirava, izrazio je mišljenje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ZELENSKI SE NAJSTRAŠNIJE PODSMEVA RUSIJI! Pričali ste da ćete nas uništiti za 5 dana i šta ćemo sad?

Zelenski je, siguran je D’Orsi, jedna od glavnih prepreka za postizanje mira.

Novinar je rekao i da je ono što se dešava u Ukrajini „rat SAD protiv Evrope“. Zvanični Vašington je zainteresovan za prekid veza između Rusije i EU, a u budućnosti i sa Kinom – izjavio je novinar.

Americi je teško da shvati da se unipolarni svet koji je nastao posle 1989. godine, sa samo jednom supersilom, jednom valutom i jednim jezikom, menja – rekao je D’Orsi.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter