Izvor: BSC Happy
21.06.2023 u 10:05
3

KO RANO POLUDI: ZELENSKI izjavio kako „UNIŠTAVAJU NEPRIJATELJA“, dok u prašini leži 10.000 njegovih jurišnika

Predsednik Volodimir Zelenski rekao je u utorak da ukrajinske snage uništavaju ruske snage na dva glavna poprišta sukoba, na istoku i jugu zemlje

 – U ovom trenutku naši vojnici na jugu i istoku aktivno uništavaju neprijatelja, fizički čiste Ukrajinu – rekao je Zelenski u svojoj noćnoj video poruci.

 – Odbrana od terora znači uništavanje terorista. I to je garancija da država zla nikada neće imati priliku da donese zlo u Ukrajinu – istakao je on.

NAPAD DRONOVIMA NA MOSKVU: Sva tri oborena, RUSIJA sprema odgovor

Pozivajući se na konferenciju koja će se održati u Londonu o posleratnom oporavku, Zelenski je rekao da je obnova Ukrajine „vozilo i garancija bezbednosti“ i sredstvo „zaštite od bilo kakvog ponavljanja ruske agresije“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “KO RANO POLUDI: ZELENSKI izjavio kako „UNIŠTAVAJU NEPRIJATELJA“, dok u prašini leži 10.000 njegovih jurišnika”

  1. U službi nacista….Treba samo da znaš da je moćni Hitler polomio zube
    na Rusiji….A to što radiš prljavi posao za SAD I VELIKU BRITANIJU..
    što uništavaš svoj narod i državu možda ti niko još nije rekao da si ti GROBAR UKRAJINE…

    17
    0
    Odgovori
  2. Slava grobarima !
    Ogromna šteta, kada je na čelu takve države Kokain državnik, ili ispravnije kokain glumac! Neka Bog sačuva nedužan narod Ukrajine!

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter