Izvor: BSC Happy
21.06.2023 u 10:59
0

MOSKVA ZOVE: BELORUSIJA POKREĆE MOBILIZACIJU – Započele desetodnevne VEŽBE

Belorusija je saopštila u sredu da njene oružane snage počinju desetodnevne godišnje „vežbe mobilizacije“.

Ministarstvo odbrane Belorusije saopštilo je da su vežbe usmerene na procenu stepena pripremljenosti državnih institucija za mobilizaciju rezervista. Svi beloruski muškarci moraju odslužiti vojnu službu i ostati u rezervi nakon što je odsluže. Minsk je održavao česte vežbe sa Rusijom i dozvolio ruskim snagama da koriste beloruske baze za obuku.

Ovog meseca je izvršena isporuka ruskih taktičkih nuklearnih projektila za koje je predsednik Vladimir Putin rekao da su namenjene kao upozorenje Zapadu.

NAPAD DRONOVIMA NA MOSKVU: Sva tri oborena, RUSIJA sprema odgovor

Beloruske snage se nisu direktno uključile u rat na strani Rusije, ali predsednik Aleksandar Lukašenko je rekao da će njegova zemlja ući u sukob u slučaju „agresije punog obima“ na nju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter